All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Ask A Question Reply    Go to page Previous  1, 2
Author Message
 

contributions: 5
I'll checked the wiring going to the sensor, thanks for all your help.


Share on FacebookShare on DiggShare on DeliciousShare on TechnoratiShare on TumblrShare on Google+
   
Reply with quote  
* Search   
 
User avatar

contributions: 2036
Images: 37
Location: Oregon
did you clear the codes after replacing the sensors? If you cleared the codes with a scanner and the same p0155 came back you should check the fuse for the o2 sensor heaters.


   
Reply with quote  
Ask A Question Reply    Go to page Previous  1, 2

   Similar Topics   Author   Replies   Views   Most Recent 
New Articles View the first Attachment(s) Chevy 2001 4.3 blazer hose melt

in Chevy Blazer

roy33

2

420

Wed Dec 28, 2016 3:36 pm

Guest View the latest

New Articles View the first 2001 Chevy 4.3 Blazer Trany stays in 2nd & speedo @ zero

in Chevy Blazer

roy33

1

313

Sat Jan 07, 2017 1:11 pm

carriedi View the latest

New Articles View the first 2008 Chevy trailblazer crank sensor problem

in Chevy Trailblazer

Ronnie

2

979

Fri Jun 26, 2015 7:02 am

Ronnie View the latest

New Articles View the first 2002 Chevy Impala-Instrument Panel Lights

in Chevy Cars

Rinda

7

2160

Thu Jan 01, 2015 5:53 pm

carriedi View the latest

New Articles View the first 88 Blazer high idle

in Chevy Silverado

nutlug

3

1456

Wed Oct 21, 2015 11:01 am

carriedi View the latest

New Articles View the first fuel lines 97 blazer

in Chevy Blazer

backanforth10to2

1

455

Thu Dec 08, 2016 10:19 pm

carriedi View the latest

New Articles View the first 95 blazer fuel issues

in Chevy Blazer

j4ml3

3

815

Sun Apr 17, 2016 1:44 pm

carriedi View the latest


All times are UTC - 6 hours [ DST ]



Search for:
Jump to:  
Contact Us